Οι υπηρεσίες μας

Γνωστική συμπεριφορική ψυχοθεραπεία

Η γνωστική συμπεριφορική ψυχοθεραπεία είναι μια θεραπεία μέσω του λόγου σε περιπτώσεις που το άτομο αντιμετωπίζει δυσκολίες που το κάνουν να δυσλειτουργεί.

Διαταραχές λόγου και φώνησης

“Χτίζουμε” το λόγο του παιδιού μέσω δραστηριοτήτων και οπτικών και ακουστικών ερεθισμάτων ώστε να αναπτυχθεί και να εξελιχθεί σε όλα τα επίπεδα.

Συμβουλευτική γονέων

Η συμβουλευτική γονέων είναι μια συνεργασία μεταξύ των γονέων που αντιμετωπίζουν δυσκολίες στη διαπαιδαγώγηση των παιδιών τους κι ενός ψυχολόγου…

Αφασίες

Η αφασία είναι μια βλάβη στο λόγο αλλά κυρίως στα ανώτερα κέντρα του, η οποία προκαλείται μετά από εγκεφαλικά επεισόδια, τραύματα στον εγκέφαλο ή άλλες παθήσεις.

Διάχυτες αναπτυξιακές διαταραχές

Εξατομικευμένα προγράμματα που στοχεύουν  στην εκπαίδευση των παιδιών με διάχυτη αναπτυξιακή διαταραχή σε θέματα μαθησιακά, συμπεριφορικά..

Μαθησιακές δυσκολίες

Οι μαθησιακές δυσκολίες γίνονται αντιληπτές κυρίως όταν το παιδί φοιτά στο δημοτικό σχολείο. Δυσκολίες που αφορούν την ανάγνωση, τη γραφή, την αριθμητική..

23130 88032

‘Ωρες γραφείου

Δευτέρα – Παρασκευή : 09:00 – 21:00

Κολοκοτρώνη 2, Σταυρούπολη
Θεσσαλονίκη, 3ός όροφος.

Επικοινώνησε μαζί μας

Αν θέλεις να μας στείλεις την ερώτηση σου ή να κλείσεις ένα ραντεβού, γράψε ελέυθερα στην φόρμα.

tree
Επικοινωνία

Ψυχολόγος: 6972 343765

Λογοθεραπεύτρια: 6973 366967

Διεύθυνση: Κολοκοτρώνη 2, Σταυρούπολη

Τηλέφωνο: 23130 88032

e-mail: info@psycho-logostherapy.gr

Προσβασιμότητα

Το γραφείο μας πληροί όλες τις προδιαγραφές για την προσβασιμότητα στους χώρους του (ράμπα πρόσβασης) όσο και στην παρούσα ιστοσελίδα παρουσίασης.

accessibility   html

Designed by Archaeotech Θεσσαλονίκη 2017