Η ψυχολόγος Ευαγγελία Ανδρέου

Η Ευαγγελία Ανδρέου αποφοίτησε απο το τμήμα ψυχολογίας του Α.Π.Θ. Το 2010 ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές της σπουδές στην Ψυχολογία παιδιού και εφήβου στο πανεπιστήμιο του Leiden στην Ολλανδία. Το 2016 έλαβε την πιστοποίηση της στη Γνωστική Συμπεριφορική Ψυχοθεραπεία απο την ΕΕΕΣ Παράρτημα Μακεδονίας.

Απο το 2004 μέχρι σήμερα έχει παρακολουθήσει διάφορα σεμινάρια, ημερίδες και συνέδρια σχετικά με την ψυχική υγεία παιδιών, εφήβων, ενηλίκων, την εφαρμογή της Γνωστικής συμπεριφορικής ψυχοθεραπείας, τις Αναπτυξιακές διαταραχές και τις μαθησιακές δυσκολίες. Έχει παρουσιάσει ομιλίες με θέμα “Τα κοινωνικά συναισθήματα σε μικρά παιδιά με κοχλιακό εμφύτευμα” στο 10ο Ευρωπαικό συμπόσιο για το κοχλιακό εμφύτευμα και ” Ψυχοκοινωνικές δυσκολίες παιδιών που μεγαλώνουν σε δομές εκτός οικογένειας: Η ιστορία του “θυμωμένου” Κώστα” .στο 3ο  πανελλήνιο συνέδριο Γνωσιακών Συμπεριφοριστικών Προσεγγίσεων σε παιδιά και εφήβους.

Απο τα πρώτα χρόνια των σπουδών της παρείχε εθελοντικά τις υπηρεσίες της ως βοηθός ψυχολόγου σε προγράμματα της Άρσις στις φυλακές Διαβατών και στο Παπάφειο Ίδρυμα, στο ψυχιατρείο της Λέρου, σε Δημοτικούς οργανισμούς κοινωνικής φροντίδας και σε σχολεία (4ο ειδικό δημοτικό Θεσσαλονίκης και στο Ecole elementaire Camus, στη Lille.

Η πρακτική της άσκηση πραγματοποιήθηκε στο Ιπποκράτειο Κρατικό Νοσοκομείο όπου εκπαιδεύτηκε στην εφαρμογή και αξιολόγηση ψυχομετρικών τεστ σε παιδιά και εφήβους.

Επιπλέον, παρακολούθησε σεμινάρια επιμόρφωσης για τον αυτισμό και το θεραπευτικό παιχνίδι απο το Κέντρο Υποστήριξης Γονέων και πραγματοποιούσε πρόγραμμα απασχόλησης σε παιδιά στο σπίτι.

Εργάστηκε  σε γραφείο ψυχολόγου ως μέλος διεπιστημονικής ομάδας, όπου παρείχε υπηρεσίες παράλληλης στήριξης παιδιών με ΔΑΔ, ψυχοπαιδαγωγικές υπηρεσίες, λειτουργικότητα σε διάφορα πλαίσια (σπίτι, εξωτερικά προγράμματα), υποστήριξη σε παιδιά με προβλήματα συμπεριφοράς και μαθησιακές δυσκολίες, συνεδρίες συμβουλευτικής γονέων και συνεργασία με τις οικογένειες, τους φροντιστές και τους δασκάλους των παιδιών.

Τα τελευταία χρόνια διατηρεί ιδιωτικό γραφείο όπου  εργάζεται ψυχοθεραπευτικά με παιδιά και εφήβους που αντιμετωπίζουν προβλήματα συμπεριφοράς και συναισθηματικές δυσκολίες καθώς και με ενήλικες με άγχος, φοβίες, κρίσεις πανικού, ψυχοσωματικά προβλήματα, κατάθλιψη και δυσκολίες στις διαπροσωπικές σχέσεις.

23130 88032
‘Ωρες γραφείου

Δευτέρα – Παρασκευή : 09:00 – 21:00

Κολοκοτρώνη 2, Σταυρούπολη
Θεσσαλονίκη, 3ός όροφος.

Επικοινωνία

Αν θέλεις να στείλεις την ερώτηση σου ή να κλείσεις ένα ραντεβού, γράψε ελέυθερα στην φόρμα.

Διαδικτυακές συνεδρίες μέσω Skype και Viber

tree

Επικοινωνία

Διεύθυνση: Κολοκοτρώνη 2, Σταυρούπολη

Τηλέφωνο: 23130 88032

Κινητό: 6972 343765

e-mail: info@psycho-logostherapy.gr

Προσβασιμότητα

Το γραφείο μας πληροί όλες τις προδιαγραφές για την προσβασιμότητα στους χώρους του (ράμπα πρόσβασης) όσο και στην παρούσα ιστοσελίδα παρουσίασης.

accessibility   html

Designed by Archaeotech Θεσσαλονίκη 2017